Stukje Mooier Vastgoedstyling

Verkoop uw woning sneller dan verwacht

Vastgoedstyling

Een optimale presentatie van uw woning.

De inrichting van uw woning heeft een grote invloed op de verkoop. Potentiële kopers kunnen soms niet goed door de smaak van de bewoners heen kijken. Vastgoedstyling geeft uw woning een neutrale uitstraling, de sterke punten worden benadrukt en de mogelijkheden van de ruimtes worden duidelijk weer gegeven. Veelal volstaat een goede presentatie van uw woning al met het opruimen, weghalen en verplaatsen van uw interieur, de juiste kleurstelling en accessoire gebruik. Op deze manier creëer je een bredere doelgroep.

Voelt het huis goed? de eerste indruk doe je op binnen 15 seconden.

Je investering dubbel en dwars terug verdienen. Iedere verkoper wil het uiterste uit de verkoop halen en vastgoedstyling biedt deze mogelijkheid. Met een optimaal gepresenteerde woning kan de makelaar een betere waarde schatting maken, wat altijd een vlotte verkoop en/of een hogere verkoopprijs tot gevolg heeft. Een investering vooraf waardoor je huis €10.000 meer waard wordt kun je amper nog een investering noemen.

Woningfotografie

De pluspunten van uw woning uitvergroten.

Natuurlijk en goed belichte foto’s. Een huis kopen is emotie, door op een neutrale manier de woning vast te leggen kan een breed publiek zich conformeren. Dat gevoel weergeeft de foto waar een koper enkele seconden naar kijkt. Deze eerste indruk met uw woning moet verpletterend zijn. Daarnaast spelen wij in op deze emotie door de pluspunten van de woning extra te belichten en de minpunten naar de achtergrond te laten verdwijnen. Wij weten van uw woning een visitekaartje te maken zodat u de juiste eerste indruk maakt.

Uw woning compleet maken
De fotoreportage bestaat uit min 24 foto’s waarbij de woning van binnen en van buiten op zijn mooist gefotografeerd wordt.  Alles wat gefotografeerd wordt komt ten goede aan het doel, namelijk ‘de sterke punten van de woning’ benadrukken. Dat kan betekenen dat naast binnen, ook de omgeving de woning versterkt. Binnen twee dagen bent u verzekerd van kwalitatief goede foto’s die naar de makelaar kunnen.

Meubelverhuur

Geef uw woning karakter.
Dat leegstaande woningen veelal langer te koop staan dat is een feit. Kijkers zien vaak niet welke mogelijkheden er zijn en of de sfeer van de woning hen aanspreekt. Gevolg is dat u als verkoper vaak te maken krijgt met prijsverlagingen.
Meubelverhuur is de oplossing voor uw probleem. Een vakkundig oog die inspeelt op de persoonlijkheid van de juiste aankoper door de woning te voorzien van het interieur en de bijpassende styling. Uw woning geeft zo de juiste eerste indruk, de koper ziet welke mogelijkheden er zijn per vertrek en of zijn/haar meubels passen qua grootte.

Zo haalt u het maximale uit de verkoop.

Stukje mooier vastgoedstyling restyled uw woning en speelt in op de vraag van de verkoper. Zo kunt u alvast verder met uw zorg, ‘een nieuwe geschikte woning aankopen’.

Prijzen

Gecertificeerd verkoopstyliste